Τα πλάνα του Ουζουνίδη για come back του Παναθηναϊκού

1Ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλη ανάγκη για να νικήσει την Κυριακή (04/12, 19:30) στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, ώστε να μην μείνει κι άλλο πίσω στην κούρσα για τον τίτλο, αλλά κυρίως για να πάρει μεγάλη τόνωση στο ψυχολογικό κομμάτι, καθώς οι πράσινοι έχουν μόλις δύο νίκες στα τελευταία 12 ματς που έχουν δώσει.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν προλαβαίνει να κάνει πολλές αλλαγές μέσα σε δύο προπονήσεις, αλλά θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξουν κάποιες μικρές διαφοροποιήσεις στην ομάδα που θα παρατάξει σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν. Καταρχάς, θα χρησιμοποιήσει σχήμα με τέσσερις αμυντικούς (4-2-3-1 που ερμηνεύεται και ως 4-4-1-1 σε θέση άμυνας) και ενώ ο Αντρέα Στραματσόνι επέλεγε πέντε σε όλα τα ευρωπαϊκά ματς και γενικότερα στα πιο δύσκολα, εκτός από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη που ρίσκαρε, επιλέγοντας φουλ επιθετικό σχήμα.

Ερωτηματικό αποτελεί το τι θα κάνει με τον τερματοφύλακα. Δηλαδή, το αν θα επαναφέρει τον Στιλ ή αν θα διατηρήσει τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο που ήταν θετικότατος κόντρα στον Πανιώνιο. Στην άμυνα θα είναι σίγουρα οι Χουλτ, Μολέδο, Κουτρουμπής και Κουλιμπαλί από τα αριστερά προς τα δεξιά. Ο Ζέκα θα είναι ο κόφτης και ένας εκ των Γουακάσο και Ρέις θα αποτελέσει τον παρτενέρ του. Στο ένα άκρο θα είναι ο Ιμπάρμπο και στο άλλο ένας εκ των Γουακάσο, Εμποκού, Μπουμάλ (επιστρέφει στην αποστολή ύστερα από αρκετό καιρό). Ο Βιγιαφάνιες θα είναι πίσω από τον προωθημένο Μπεργκ.

Στην αποστολή θα είναι και ο Σεμπάστιαν Λέτο, ο οποίος προπονήθηκε και την Παρασκευή δίχως να νιώσει ενοχλήσεις.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *