Τελειώνει του Ισνάλντο στην ΑΕΚ, νέο όνομα για την επίθεση

1Θέμα ωρών φαίνεται πως είναι η ολοκλήρωσης της προσθήκης του Εουγκένιο Ισνάλντο στο ρόστερ της ΑΕΚ, καθώς υπάρχει ουσιαστικά συμφωνία με τη Νιούελς Ολντ Μπόις και τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, που μπορεί να αγωνιστεί στα άκρα της επίθεσης και στα χαφ.

Παράλληλα, προστέθηκε νέο όνομα στη λίστα με τους παίκτες για τη θέση του φορ. Πρόκειται για τον Ρίκι Φαν Βολφσβίνγκελ. Είναι 27 ετών, κατάγεται από την Ολλανδία, ανήκει στην Νόριτς και έχει παραχωρηθεί στη Ρεάλ Μπέτις με τη μορφή δανεισμού και οι Ισπανοί σκοπεύουν να «σπάσουν» το συμβόλαιο που τους δεσμεύει μαζί τους. Στη φετινή σεζόν έχει επτά συμμετοχές στην Primera Division (χωρίς να έχει σκοράρει), τρεις στο Κύπελλο (με δύο γκολ), μια στο Λιγκ Καπ Αγγλίας (με ένα γκολ) και μια στη δεύτερη ομάδα του αγγλικού συλλόγου.

Η Ένωση έχει το όπλο ότι ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον τεχνικό διευθυντή της Μπέτις και με την πλευρά του παίκτη.

Παράλληλα, από την ΑΕΚ έχουν παγώσει το θέμα του Πέκχαρτ, που περίμενε να του στείλουν οι «κιτρινόμαυροι» τα εισιτήρια την Τετάρτη και δεν το έπραξαν. Πιθανολογείται ότι ο λόγος είναι πως εξετάζεται σοβαρά η περίπτωση του Ολλανδού επιθετικού.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *