Το παίρνει πάνω του ο Μελισσανίδης του προπονητή

1Μετά την αρνητική εξέλιξη που υπήρξε στην υπόθεση του Φιλίπ Μοντανιέ οι ιθύνοντες του συλλόγου καλούνται να βρουν άμεσα τον προπονητή που θα καθοδηγήσει την ΑΕΚ την επόμενη σεζόν.

Όπως γράφει σήμερα η «Ώρα των Σπορ», ο Δημήτρης Μελισσανίδης παίρνει πρωτοβουλίες, προκειμένου να βρεθεί άμεσα ο «εκλεκτός» και να αναλάβει μέσα στα επόμενα 24ωρα την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο χρόνος, άλλωστε, δεν είναι με το μέρος της «Ένωσης», αφού στο τέλος του μήνα θα πρέπει να ξεκινήσει η προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ θα έχει συναντήσεις προς αυτή την κατεύθυνση με τους Μπάγεβιτς, Μιλοβάνοβιτς και Ντε Μπαρτόλιο, οι οποίοι είχαν το τελευταίο διάστημα επαφές με τους υποψήφιους τεχνικούς για την ΑΕΚ.

Εν τω μεταξύ, από χθες προέκυψε η πληροφορία πως στην «Ένωση» ενδιαφέρονται για τον Ραζβάν Λουτσέσκου της Ξάνθης, κάτι που μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνεται αλλά ούτε διαψεύδεται από τους ανθρώπους της ομάδας.

Η ίδια εφημερίδα αναφέρει πως το όνομα του Μάρτιν Αρουαμπαρένα φαίνεται πως παραμένει στο «κάδρο» για την ΑΕΚ, παρότι υπήρξαν δημοσιεύματα που τον ήθελαν να είναι κοντά στην Αλ Γουάσλ του Ντουμπάι.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *