Τσεκάρει και επιλέγει αντι-Γιανγκ

ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ (ÅÕÑÙËÉÃÊÁ 2015-2016)Να κινηθεί γρήγορα, όχι όμως βιαστικά για την απόκτηση ψηλού μετά τον τραυματισμό του Πάτρικ Γιανγκ έχει αποφασίσει ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν τις-όχι πάρα πολλές είναι η αλήθεια-επιλογές της αγοράς, αλλά δεν φαίνεται ακόμη να έχουν καταλήξει στον εκλεκτό, παρότι κάποιες περιπτώσεις έχουν ξεχωρίσει.

Είναι σαφές πως ο παίκτης που θα αποκτηθεί δεν θα είναι «μπάλωμα», αλλά θα κληθεί να επωμιστεί σημαντικό ρόλο στην ομάδα και γι’ αυτό η επιλογή πρέπει να είναι προσεκτική. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θέλει έναν παίκτη με αντίστοιχα χαρακτηριστικά με αυτά του Γιανγκ. Ο Τζεφ Άντριεν είναι μια καλή λύση αλλά πολύ… undersized (2,01μ.), ο Ρόναλντ Ρόμπερτς (2,03μ.) διαθέτει πλούσια αθλητικά προσόντα αλλά όχι εμπειρία, ενώ με ενδιαφέρον εξετάζεται ο Τζεφ Έιρς (2,06μ.) που παίζει στο NBDL αλλά είναι «ψημένος» παίκτης.

Σε κάθε περίπτωση, πρόθεση των «ερυθρόλευκων» είναι να αποκτηθεί το συντομότερο δυνατό ο νέος ψηλός, προκειμένου να έχει χρόνο να προσαρμοστεί μέχρι να αρχίσει το Top 16.

Για την ώρα, οι πρωταθλητές έχουν εστιάσει στον σημερινό αγώνα με τα Τρίκαλα (17:00) στη θεσσαλική πόλη, όπου πέραν του Γιανγκ δεν θα έχουν διαθέσιμο και τον Σπανούλη λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *