«Υπάρχει ενδιαφέρον της ΑΕΚ για Ατζάρεβιτς, αλλά δεν ξέρω σε ποιο σημείο βρίσκεται η υπόθεση»

1Άγνοια σχετικά με το πόσο μπορεί να έχει προχωρήσει η ΑΕΚ την υπόθεση του Αστρίτ Ατζάρεβιτς δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Έρεμπρο. Ο Σιμόν Άστρεμ τόνισε πως ο παίκτης δεν προπονείται πλέον με την ομάδα, αφού ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό του ενώ επισήμανε πως εκτός από την Ένωση στο παιχνίδι της απόκτησής του υπάρχουν και άλλες ομάδες.

Αναλυτικά το απόσπασμα της συνέντευξής του στην σουηδική ιστοσελίδα «na.se»:

«Ο Αστρίτ έχει απασχολήσει αρκετούς συλλόγους την περίοδο που βρίσκεται εδώ. Τώρα μένει να δούμε αν θα βρει κάτι το οποίο να το βρίσκει ενδιαφέρον. Θα δούμε»

Για την ΑΕΚ: «Υπάρχει έντονη φημολογία και ενδιαφέρον, όμως δεν ξέρω να σας πω ακριβώς σε τι σημείο βρίσκεται η υπόθεση. Πάντως, έχω μιλήσει μαζί του και ξέρω πάνω-κάτω πως βλέπει τις προτάσεις που έχει στα χέρια του. Το καλό στη σχέση με τον Αστρίτ, είναι ότι είναι ανοιχτός απέναντί μας. Μιλάμε πολύ και νιώθουμε άνετα και γι’αυτό δεν έχουμε ορίσει κάποια καταληκτική ημερομηνία σχετικά με το μέλλον του».

Για τον λόγο που απουσίαζε ο παίκτης από την προπόνηση της Δευτέρας: «Γιατί το συμβόλαιό του ολοκληρώθηκε και πήρε μερικές μέρες ακόμη ρεπό. Την απόφαση αυτή την λάβαμε έπειτα από εισήγηση του προπονητή. Αν τα βρει με κάποια άλλη ομάδα ή υπάρξει κάποια άλλη εξέλιξη θα την εξετάσουμε».

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *