Φουλάρει στα μετεγγραφικά

1Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να ανεβάσει στροφές στο μετεγγραφικό παζάρι και να προχωρήσει άμεσα στις προσθήκες, που θα τον ενδυναμώσουν, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τον Νενέ και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά, το αν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός. Ο έμπειρος παίκτης έμεινε ελεύθερος από τη Γουέστ Χαμ και εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο μετακόμισης στην Αθήνα, για λογαριασμό των «ερυθρολεύκων».

Από εκεί και πέρα, οι νταμπλούχοι Ελλάδος φέρονται να εξετάζουν την περίπτωση του Ζαπάτα για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής. Παράλληλα, ο Ζονατας παραμένει στις πρώτες θέσεις της σχετικής λίστα των «ερυθρολεύκων» για τη συγκεκριμένη θέση. Ο πρώτος, δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Νάπολι, ενώ ο δεύτερος έμεινε ελεύθερος από την Έλτσε. Παράλληλα, εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, με τη διοίκηση του Ολυμπιακού να κρατάει κλειστά τα χαρτιά της.

Οι ιθύνοντες των «ερυθρολεύκων» έχουν ξεκαθαρίσει πως θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις, από την πλευρά του Βαγγέλη Μαρινάκη, προκειμένου να παρουσιαστεί ο Ολυμπιακός ακόμα καλύτερο της νέα σεζόν και να διεκδικήσει και πάλι από θέση ισχύος τον τίτλο του πρωταθλητή. Τέλος, τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η πρόσληψη του Μάρκο Σίλβα στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού.

Πηγη novasports

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *