Χαμόγελα για Εσιέν, αισιοδοξία για Αμπέντ

1Ο Παναθηναϊκός περιμένει σύντομα… ενισχύσεις. Τόσο με την επάνοδο του Μικαέλ Εσιέν, όσο και με την απόκτηση του Μεντί Αμπέντ.

Η πρώτη είναι βέβαιη και απλώς θέμα χρόνου. Ο Γκανέζος μέσος έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις που είχε μετά την επέμβαση που έκανε, χθες έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος και ολοκλήρωσε με εντατικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης ώστε να πλησιάζει σταδιακά τα στάνταρ της υπόλοιπης ομάδας και πιθανώς ακόμη και σήμερα να προπονηθεί κανονικά βγάζοντας όλα το πρόγραμμα.

Ιατρικά υπολογίζεται πως θα είναι έτοιμος την επόμενη εβδομάδα και θεωρητικά θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί είτε στη ρεβάνς με την Καμπάλα, είτε στο ματς της δεύτερης αγωνιστικής με την Καλλονή στη Λεωφόρο. Όμως το πιθανότερο είναι να προφυλαχθεί και να κάνει ντεμπούτο μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος που ακολουθεί, ώστε να είναι 100% έτοιμος.

Την ίδια ώρα, αισιοδοξία επικρατεί για την απόκτηση του Μεντί Αμπέντ, που όμως δεν είναι το ίδιο σίγουρη με αυτή του Εσιέν. Οι «πράσινοι» έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον Αλγερινό μέσο που επιθυμεί διακαώς να επιστρέψει και βρίσκονται σε καθημερινή επαφή με τη Νιούκαστλ για να βρεθεί η χρυσή τομή. Ο αγγλικός σύλλογος, που αρχικά αξίωνε 2 εκατ. ευρώ, πλέον έχει κατεβάσει τις απαιτήσεις του στο μισό, αλλά δεν πρόκειται να κάνει άλλες εκπτώσεις. Είναι στο χέρι του «τριφυλλιού» να κάνει μια πρόταση που θα πλησιάζει στο ποσό αυτό με στόχο να τα βρουν κάπου στη μέση. Δεν αποκλείεται εφόσον το σκορ στον πρώτο αγώνα με την Καμπάλα στο Μπακού την Πέμπτη δείχνει… πρόκριση κι εξασφαλιστούν τα έσοδα από τους ομίλους του Europa League να υπάρξει συμφωνία άμεσα.

Όσον αφορά στο θέμα του Γιάννη Λουκίνα, παρότι δεδομένα αρέσει στους ανθρώπους της ομάδας, δεν έχει γίνει κάποια κίνηση για την απόκτησή του, αφού οι προτεραιότητες της ομάδας είναι άλλες.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *