Ώρα ημιτελικών στο Κύπελλο

1Προβάδισμα πρόκρισης στον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει από απόψε ο Ολυμπιακός στον πρώτο ημιτελικό κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Για τον ΣΠΟΡ FM 94,6 τον αγώνα θα περιγράψει απευθείας από τη Ριζούπολη στις 19.00 ο Κώστας Μιαούλης και τηλεοπτικά από τον OTE SPORT 1 HD.

Στον «αέρα» η μετάδοση του άλλου ημιτελικού

Στον «αέρα» όμως βρίσκεται η αυριανή μετάδοση του άλλου ημιτελικού Ηρακλής-Σκόντα Ξάνθη (17.00 ΟTE SPORT1 HD) καθώς η Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Βορείου Ελλάδος με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό ότι προχωράει σε 6ωρη στάση εργασίας (13.00-19.00) γι’ αύριο Μεγ. Πέμπτη εξαιτίας της επίθεσης που δέχτηκε το βαν τηλεοπτικών μεταδόσεων του ΟΤΕ την περασμένη Κυριακή στο Καυταντζόγλειο.

Μεταξύ άλλων η ανακοίνωση αναφέρει: «Με αυτόν τον τρόπο, συμπαραστεκόμαστε στους τραυματισμένους συναδέλφους μας και ζητάμε από τους εμπλεκόμενους φορείς,την ληψη μέτρων που θα διασφαλίζουν την, χωρίς κίνδυνο, εργασία των μελών μας. Προειδοποιούμε ότι εάν από εδώ και πέρα δεν ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα, οι κινητοποιήσει μας θα συνεχιστούν και θα κλιμακωθούν» καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *