Η Γιορτή του Βιβλίου συνεχίζεται …στη ΔΕΘ

Περίπτερο 4. Είσοδος ελεύθερη. Ώρες λειτουργίας καθημερινά από τις 11.00 το πρωί έως τις 9.00 το βράδυ
Η κοσμοσυρροή στο BAZAAR ΒΙΒΛΙΟΥ που διοργανώθηκε από τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας στη ΔΕΘ 2013 οδήγησε τους διοργανωτές στην απόφαση για παράταση λειτουργίας.
Η γιορτή του βιβλίου συνεχίζεται στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ…

και συγκεκριμένα στο περίπτερο 4, γεγονός που θα δώσει στους βιβλιόφιλους αλλά και σε μαθητές και φοιτητές με την ευκαιρία της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς να προμηθευτούν τα βιβλία της επιλογής τους σε πολύ χαμηλές τιμές.

Η γιορτή του βιβλίου στην οποία υπάρχουν περισσότεροι από 500.000 τίτλοι βιβλίων όλων των κατηγοριών από 150 εκδότες από όλη την Ελλάδα,

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας Μπάμπης Μπαρμπουνάκης, αναφερόμενος στη δημοφιλή αυτή αγορά του βιβλίου μέσα στη ΔΕΘ τόνισε:

«Η παράταση λειτουργίας της μεγάλης γιορτής για το βιβλίο, που διοργανώθηκε πρώτη χρονιά φέτος στις ημέρες λειτουργίας της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης δόθηκε διότι τα μηνύματα που δεχτήκαμε από τον κόσμο ήταν ότι υπάρχει μεγάλη μερίδα βιβλιόφιλων που θα ήθελε να επισκεφτεί το BAZAAR Βιβλίου. 

Παράλληλα με την έναρξη της σχολικής και ακαδημαϊκής χρονιάς υπάρχουν ακόμα πολλοί ενδιαφερόμενοι που δεν πρόλαβαν να μας επισκεφτούν τις ημέρες λειτουργίας της ΔΕΘ. 
Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την προσέλευση του κόσμου μέχρι σήμερα και πιστεύουμε ότι και τις επόμενες μέρες οι φίλοι του βιβλίου θα επισκεφτούν την Γιορτή του Βιβλίου για να επιλέξουν βιβλία της αρεσκείας τους σε απίστευτα χαμηλές τιμές.»

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *