NCAA: Στο Οχάιο ο Άλεξ Αντετοκούνμπο

NCAA: Στο Οχάιο ο Άλεξ Αντετοκούνμπο

Στο Οχάιο θα φοιτήσει ο Αλέξανδρος Αντετοκούνμπο, ο μικρότερος αδερφός του σούπερ σταρ των Μπακς. Διαβάστε το μήνυμα που ανάρτησε ο 17χρονος γκαρντ.

Τον δρόμο του κολεγιακού μπάσκετ θα ακολουθήσει και ο Αλέξανδρος Αντετοκούνμπο. Ο μικρότερος από τους "Antetokounbros" δέχτηκε υποτροφία από το πανεπιστήμιο Οχάιο και θα μετακομίσει λίγο πιο οτιοανατολικά από το Γουϊσκόνσιν την επόμενη σεζόν, προκειμένου να παίξει μπάσκετ στους Μπόμπκατς.

"Είμαι ευλογημένος που δέχτηκα υποτροφία από το πανεπιστήμιο Οχάιο", έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο 17χρονος Άλεξ, ο οποίος έπαιζε την σεζόν που πέρασε στο γυμνάσιο Whitefish Bay Dominican του Γουϊσκόνσιν. Σε κολέγιο του Οχάιο (το Ντέιτον) έπαιξε και ο 21χρονος Κώστας Αντετοκούνμπο τη σεζόν 2017/18, πριν επιλεγεί στο Νο. 60 του Draft του ΝΒΑ από τους Ντάλας Μάβερικς.

Δείτε το ποστάρισμα του Άλεξ Αντετοκούνμπο:

Blessed and humbled to have received a scholarship from Ohio University pic.twitter.com/VVKsfOwL4S

— Alexis Antetokounmpo (@Alex_ante29) May 8, 2019

Alex Antetokounmpo (2020, 6’7”, Forward, Whitefish Bay Dominican HS) receives official scholarship offer from head coach, Jeff Boals, and Ohio University!#PGCFamily#UAA#UnleashChaos#NOStudentLoanspic.twitter.com/ZN8zbIx74a

— Wisconsin Playground Club (@WisconsinPGC) May 8, 2019

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *