Silver Alert: εξαφάνιση Πορτογάλου σκόρερ! Μπορείτε να βοηθήσετε; (vid)

Ακολουθεί ανακοίνωση silver alert: εξαφανίσθηκε Πορτογάλος σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου. Την τελευταία φορά που τον είδαν φορούσε φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και πανηγύριζε γκολ του. Ονομάζεται Κριστιάνο Ρονάλντο.

Το παιχνίδι της «βασίλισσας» με τη Λας Πάλμας έχει μόλις ολοκληρωθεί. Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν κατάφερε (επιτέλους) να κάνει μια άνετη νίκη (3-0) και οι ποδοσφαιριστές της πηγαίνουν ευχαριστημένοι στα αποδυτήρια του «Σαντιάγο Μπερναμπέου].

Οι τηλεοπτικές κάμερες στρέφονται στο αστέρι της ομάδας. Όχι επειδή πρωταγωνίστησε στη νίκη της Ρεάλ. Κάθε άλλο.

Ο Χεσούς Βαγέχο πλησιάζει τον Ρονάλντο και προσπαθεί να τον ηρεμήσει… «Θα έρθει το γκολ. Παραλίγο να σκοράρεις σήμερα. Υπομονή». Αυτά είπε ο μόλις 20 ετών αμυντικός των Μαδριλένων στον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του κόσμου.

Στον κορυφαίο παίκτη του κόσμου ε; Αυτόν που πήρε το βραβείο «The Best» της FIFA, μόλις πριν από μερικές ημέρες…

Η Ρεάλ μπορεί να νίκησε άνετα τη Λας Πάλμας το βράδυ της Κυριακής, αλλά ο Ρονάλντο δεν βρήκε δίχτυα. Και όχι μόνο αυτό. Έχασε ευκαιρίες και σχεδόν σε κάθε χαμένη φάση έκανε απίστευτους μορφασμούς απογοήτευσης.

Οι συμπαίκτες του σκόραραν και ο Κριστιάνο έδειχνε απογοητευμένος επειδή δεν μπορούσε να γράψει το όνομά του στους σκόρερ του αγώνα.

Δεν χάρηκε ούτε για το γκολ του Ίσκο, το οποίο προέκυψε από δική του ασίστ!

Είναι γεγονός ότι η φετινή σεζόν δεν άρχισε καθόλου καλά για τον Πορτογάλο. Η τιμωρία των πέντε αγωνιστικών (τέσσερις εκ των οποίων εξέτισε στο πρωτάθλημα) για την αποβολή του στο παιχνίδι του Σούπερ Καπ Ισπανίας κόντρα στη Μπαρτσελόνα τον άφησε πίσω στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Όταν επέστρεψε φαινόταν σκιά του καλού εαυτού του. Μόλις ένα γκολ έχει πετύχει σε 48 σουτ στην αντίπαλη εστία (την ίδια ώρα ο Μέσι έχει 12 τέρματα σε 69 σουτ). Είναι και… γκαντέμης, δηλαδή! Koινώς, ο Κριστιάνο έχει ποσοστό 2,08% αποτελεσματικότητας!

Από το 2009 που μετακόμισε στη Μαδρίτη μέχρι σήμερα τόσο κακή αρχή δεν έχει κάνει ξανά ο Ρονάλντο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Στο ίδιο διάστημα το 2009 και πέρυσι είχε πετύχει πέντε γκολ, ενώ το 2014 είχε σημείωσει ήδη 18 γκολ μέχρι την 11η αγωνιστική!

«Αν δεν σκοράρει, γυρίζει στο σπίτι του σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση» είπε μετά το παιχνίδι με τη Λας Πάλμας για τον συμπαίκτη του ο Σέρχιο Ράμος.

Άρα, για τέταρτο συνεχόμενο αγώνα πρωταθλήματος πήγε με νεύρα στο σπίτι ο Ρονάλντο! Και δεν προσπάθησε να κρύψει τα νεύρα του ήδη από το σφύριγμα της λήξης.

Δείτε, για παράδειγμα, τι έχασε ο… εξαφανισμένος κόντρα στην Χετάφε:

https://youtu.be/gNRCrYlgORs?t=1

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *